Bloggsuget finns inte mer.
Det är så tråkigt att andra människor ska försöka få en att må dåligt genom att tävla och vara avundsjuka. Därför tänker jag sluta blogga ett tag. Orkar inte med alla tävlingar hit å dit, orkar inte se, orkar inte höra.
Tycker bara det är så löjligt att mab inte ens ska kunna skriva eller göra vad man vill utan att de ska ses som nån pik mot nån annan
Jag tränar inte för att bli fit, jag tränar för att vara hälsosam. Att jag råkar vara stolt över mina prestationer och att det råkar bli så att jag blir lite mer fit, ska de då ses som ett minus? Nej!
Tror att du skulle må bra av att bry dig lite mindre om andra och mer om dig själv. För det märks så tydligt att du kan ju inte må bra, nånstans. SÅ sjukt tråkigt att vänskapen ska behöva bli lidande pga ditt beteende. Jag har varit tyst alldeles alldeles för länge men nu är jag så trött på skiten.

Låt mig träna, leva eller do wtf jag vill. Det finns absolut ingenting att vara avundsjuk på eller tävla mot. Gör dig själv en tjänst, SLUTA, innan det är för sent.


Ni kan följa mig på instagram istället, där håller jag till mer nu för tiden.
Adios å tills vi hörs igen.
Take care.

linawallstrom @ instagram
/ L.